Må  i Norr erbjuder olika yogakurser, här nedan kan du se några av de yogakurser som finns.

Skulle du/ni vara intresserad av att dra ihop ett gäng för att yoga eller kanske ditt företag vill erbjuda friskvård i form av yoga pass så tveka inte att ta kontakt

För att se vilka yogakurser som är på gång gå in på aktuellt och läs mer.

Nybörjarkurs Allmän

Nybörjarkurser riktar sig till dig som är nybörjare och vill lära dig yogans grunder så som kroppsrörelser (asana), andningsövningar (pranayama) och avslappnings- och meditationsövningar.  Du får även ta del av koncept och tankar från yogans filosofi.

Fortsättningskurs Allmän

Fortsättningskurserna liknar nybörjarkurserna men förutsätter att man känner till yogans grunder och har gått en nybörjarkurs hos mig. Här går vi djupare in i yogans redskap och tekniker. På den här nivån är du bekant med olika andningstekniker och kroppsrörelser. Du har förståelse för att filosofin har en betydande del av yogan. Att yoga gör skillnad i livet – inte bara i kroppen och andetaget – att kunna ta stöd av yogans förhållningssätt i vardagen.

Fördjupningskurs

För dig som utövat yoga med mig mer än 2 kurser. Här går vi djupare in i yogans redskap och tekniker. På den här nivån är du bekväm och trygg med olika andningstekniker, kroppsrörelser och meditation. Du har förståelse för att filosofin har en betydande del av yogan. Att yoga gör skillnad i livet – inte bara i kroppen och andetaget – att kunna ta stöd av yogans förhållningssätt i vardagen.

Styrka och rörlighet

Passar bra för både nybörjare och du som har utövad yoga med mig. För dig som tycker om att utmana kroppen fysiskt och som har viss vana vid av att jobba med kroppen. Här jobbar vi med serier, styrka, koordination och balans. I den här kursen bör du inte vara begränsad av smärtproblematik eller aktuella skador.

Morgonyoga

Morgonyoga passen riktar sig både till nybörjare och du som har gått hos mig ett tag. Dom här passen är en bra start på dagen, det både väcker upp kroppen och lugnar ner sinnet.

Senior 60+

I den här kursen arbetar vi med mjuka kropps- och andningsövningar anpassade för dig som är 60+. Det är viktigt att upprätthålla rörlighet, styrka och balans i takt med att vi blir äldre. Här arbetar vi med styrka, balans och rörlighet på ett skonsamt och säkert sätt. Varje lektion avslutas med avslappning/meditation. Du får även ta del av koncept och tankar från yogans urgamla filosofi.

Mamma-bebis-yoga

I den här gruppen gör vi fysiska övningar som kan hjälpa dig att bygga upp kroppen efter graviditeten, men också andnings- och avspänningsövningar som kan vara bra att ta till under sömnlösa nätter!

Det behövs inga förkunskaper i yoga för att gå i den här gruppen. Bebisarna är välkomna tills de börjar krypa runt

Barnyoga 7-9år

På ett lekfullt sätt utövar vi yoga, rörelseglädje och avslappning.

Helgkurs

Helgkurserna variera i olika teman och passar både de som utövat med mig och de som är nybörjare. Under aktuellt ser du vilka helgkurser som är på gång just nu!

Temadagar

Temadagar hålls med jämna mellanrum på olika platser och med olika teman. Dessa dagar passar både dig som utövat yoga och dig som är nybörjare. Under aktuellt ser du vilka temadagar som är på gång just nu!

 

Boka Yoga