I dagens samhälle springer vi ofta på utan att känna efter och till slut så kanske vi möter den berömda väggen, eller man börjar få problem med magen och kroppen börjar värka. Det tär på humöret, det påverkar familjen och andra runtomkring oss, man blir sjukskriven och kanske till och med tappar hoppet.

Må i norr har som vision att hjälpa människor att skapa balans i livet. Vi har alla rätt att må bra oavsett ålder, kön eller etnicitet. Var och en av oss är unika och bär på en potential därefter men ibland kan man behöva hjälp eller vägledning för att komma åt det.

Balans i kropp och själ är viktiga pusselbitar i livet och detta skapas genom att man börjar lyssna på sig själv och ta hand om kropp och själ på olika sätt. Detta kan man göra genom att äta mat efter den jag är, gå på behandlingar för att lindra eller bli av med bla smärta, stress, huvudvärk osv,delta i olika kurser och lyssna på föreläsningar som ger en redskap för att skapa balans eller bara hitta det jag mår bra av och göra mer av det. Men även genom vägledning och healing.

Må i norr vill hjälpa företag, kommuner och den enskilda människan med att skapa förutsättningar för att må bra genom att erbjuda b.la föreläsningar, kurser, behandlingar, konsultationer och friskvård.

 

Vem är jag som driver företaget?

Jag som driver företaget heter Isa Hjelte Boman. Är född och uppvuxen i Västerbottens inland och älskar att vara i naturen. Mitt intresse för hur vi människor fungerar har alltid varit stort och att kunna hjälpa andra har alltid legat varmt

om hjärtat. Jag har själv som så många andra varit nere på botten och varit tvungen att göra ett val i livet, där jag idag är glad att jag valde livet.

Det var där som min resa började, i mitt sökande om att få må bättre kom jag först i kontakt med yogan. Den gav mig ett hopp om att alla vi människor har något inom oss, som oavsett vad jag är med om inte kan förstöras. Vi har alla potentialer och är unika och det är det som gör jag till jag. Under min tid med Yogan så växte intresset för Ayurveda, i ayurvedan och yogan fann jag många svar om hur kropp, själ och ande hänger ihop.

Jag utbildade mig till Yogalärare via yogaskolan i Östersund och Karlstad och Ayurvedisk hälsovägledare och terapeut i Luleå via Human Health.

Har även under resans gång utvecklat min mediala förmåga och gått kurser i healing och FBM (freedom based mindset)

Jag använder min resa och mina erfarenheter till att hjälpa andra. Jag har alltid en lust och nyfikenhet om att få lära mig mer, så därför vet jag att min resa inte är slut än den har just börjat. Min dröm är att få delge andra det jag själv har lärt mig och kommer att lära mig.