Helgkurs YOGA – ett sätt att leva

posted in: Okategoriserade | 0

Innehåll
Yoga är en livsfilosofi som har utvecklats genom årtusenden, och är ett praktiskt redskap för att utvecklas och må bättre på alla plan.

Gemensamt för yogans verktyg är att de hjälper oss att vara mer medvetet närvarande. Det ger även ett sätt förhålla sig till det som finns runt omkring oss och det som pågår inom oss.

Under den här helgkursen ger vi möjlighet till att prova olika sätt att tillämpa yogans redskap på mattan, i naturen och på lekfulla kreativa sätt.  Det blir många utövande och tid till reflektion i en avkopplande och harmonisk miljö.

 

Kursen hålls på Shantiland i Fönebo vid vackra Dellen. Kursgården har ett bra boende, fantastisk mat och en härlig yogasal. En av kvällarna finns det möjlighet att bada vedeldad bastu och i en badtunna under bar himmel.

 

Om traditionen
Vi undervisar i yoga i tradition av T Krisnamacharya och utmärkande i traditionen är att vi undervisar i yogans alla praktiska delar –  fysiska utövande, andnings- övningar och meditation samt yogans filosofi. Vi utgår först och främst från våra elevers behov och kapacitet och anpassar yogan så långt det är möjligt till den enskilde individen.

 

Lärare i kursen

Lärare i kursen är Isa Hjelte Boman och Lisette Boman, båda med lång erfarenhet av att undervisa. Isa Hjelte Boman driver Må i Norr och  Lisette Boman Yoga – body and mind. Isa och Lisette har gått en treårig yogalärarutbildning på Yogaskolan och erbjuder kurser och temadagar runt om i landet.

 

Praktisk information
Datum:  18 – 20 maj.

Tid:         Incheckning fredag 14.00. Kursstart fredag 15.00 och avslutning söndag 13.00.

Plats:       Shantiland kursgård i Fönebo, ca 4 mil från Hudiksvall.

Pris:        3 500:- inkl. mat och boende i sovsal. Några dubbel- och enkelrum finns att få mot tillägg.

Anmälan:
Kursen passar bra både för dig som redan utövar yoga och för dig som är nybörjare. För anmälan och mer info – kontakta Lisette Boman via e-post eller telefon.

Anmälan senast 4 maj till:

Lisette Boman
070 – 308 34 53
lisette@yogabam.se

För mer information se:
www.yogabam.se