Ett år av yogastudier i Norsjö

posted in: Okategoriserade | 0
Yogaskolan kan nu erbjuda kursen Yogastudier i Norsjö. Det är en kurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper i yogans filosofi och utövande. Detta är också en förberedande kurs för dig som vill gå Yogaskolans lärarutbildning och som inte har möjlighet att delta i vår kontinuerliga undervisning.
Kursen består av fyra helger lördag- söndag samt tre privatlektioner där varje deltagare får ett individuellt utövande utformat.
Under kursen kommer deltagarna att få en praktisk erfarenhet av en stor bredd av de tekniker som yoga erbjuder i såväl asana, pranayama som meditation. Deltagarna kommer även att studera grunderna i yogans teori och filosofi, bland annat presenteras centrala koncept från yogans huvudtext, Patanjalis Yoga Sutra.

Läs mer om kursinnehållet här

Lärare

Lisette Boman från Hudiksvall och Isa Hjelte Boman från Norsjö är lärare på kursen. De har båda gått den 3-åriga yogalärarutbildningen på Yogaskolan och undervisat under många år.

Kursort och lokal

Kursen kommer att hållas på Må i Norr, Åkargatan 1, Norsjö.

Kursdatum och tider

11-12 november 2017, 20-21 januari, 10-11 mars, 12-13 april 2018

Lördag 9-12+14-17, söndag 9-13

Yogaskolan har verksamhet i Stockholm, Östersund och Karlstad. Verksamheten omfattar en bred kursverksamhet, individuella konsultationer, samt undervisning på skolor och företag. Yogaskolan bedriver en 3-årig yogalärarutbildning i Stockholm samt vidareutbildningar för yogalärare i Sverige, Estland och Finland. Yogaskolan drivs av Hanna Staaff och Karina Freij

På Yogaskolan undervisas yoga i tradition av T Krishnamacharya, som den förmedlas av TKV Desikachar.

Anmälan

Kursen är öppen för alla intresserade. För anmälningsformulär eller mer information kontakta Yogaskolan via e-post info@yogaskolan.se eller telefon.

Kostnad

8000 kr.

Kontakt

E-post: info@yogaskolan.se Telefon: 070-653 30 75